Sisäilmatilanteisiin Indoors Tehojakso

Tehokkaimpia liiketoiminnan työkaluja ovat ne, joita ihmiset mieluiten käyttävät.

Tehokkuus ja helppous – yhdessä.

Selkeä Tehojakso-palvelupolku sisäilmatilanteessa

Tilannetehokkuus

”Ketterä, määrätietoinen ja fiksu”

Näkemykselliselle asiantuntijalle. Yrityksesi osaa nopeasti kertoa järkevän vaihtoehdon haasteellisen sisäilmatilanteen selvittämiseen ja jouhevaan etenemiseen. Keskustelu asiakkaan kanssa on aikaisempaa helpompaa. Ulkomuistista kerrottavan palvelunkuvauksen ja selkeän hinnan ansiosta säästät asiakkaan aikaa. Asiakas arvostaa ketterää palvelua.

Vastaat palvelupyyntöihin tehokkaammin kuitenkaan sekoittamatta kalentereita hälytyskeikkojen vuoksi. Tehojakso-tuotteiden käyttö ei edellytä käyntiä kohteessa. ”Sopiiko aloitus jo ensi maanantaina?” Kaikki osapuolet saavat Tehojakson keston ajan lisää aikaa. Pieni hengähdys on usein paikallaan.

Löydä ratkaisuja kaikkiin tilanteisiin.

| Rakennusterveysasiantuntija

Sisäilma-asiantuntija

Kosteustekninen asiantuntija

|Rakenne- ja rakennustekninen asiantuntija

LVI- ja automaatioasiantuntija

Tutkimusorganisaation projektinjohtotehtävät

| Laadunvarmistus

Kohteen eri tilanteissa

 • Laaja rakennuksen kuntotutkimus
 • Ilmanvaihdon kartoitus
 • Lämmitysjärjestelmän kartoitus
 • LVI-teknisen tilanteen kartoitus
 • Muu tilanteen kartoittaminen
 • Työympäristö
 • Toimistorakennus
 • Palvelutalo
 • Koulu
 • Oppilaitos

Onnistu käyttäjien maailmassa.

Työ vie tiesi ihmisten työpaikoille. Tilojen käyttäjät viestittävät olevansa tyytymättömiä sisäolosuhteisiin. Tilanteet saattavat olla monimutkaisia ja kohteet laajoja työympäristöjä. Ratkaisuprosessiin tarvittavaa olennaista tietoa on hajallaan tilojen käyttäjillä. Asiantuntijana kohtaat tilojen käyttäjät vuorovaikutteisesti, kuitenkin sopivan muodollisesti ratkaisukeskeisesti. Tehojakso-palvelu varmistaa tehokkaan viestinnän. Tarvittavat Toimi näin -ohjeet ja tulostettavat infot toimitetaan sidosryhmille automaattisesti. Tehojakson avulla annat tilojen käyttäjien kuvata ja rajata sisäympäristön ongelmia. Palkitsevin onnistuminen on se, kun tilan käyttäjä havaitsee edistystä asiassa ja tyytyväisyys kasvaa.

Tuo työskentelytapasi tähän päivään.

Uusi Indoors Tehojakso -työskentelymalli voi mullistaa ajankäyttöä yrityksessäsi. Saamanne sisätilaraportin avulla olette tehokkaampia kohteessa heti ensimmäisellä käynnillä. Onnistut yhdistämään toimintaasi lisää asiakaslähtöisyyttä ja samalla säästämään aikaa. Lähellä ja kauempana sijaitsevien kohteiden kanssa. Kalenterien hallinta helpottuu vastaamalla ”tulipalokeikkoihin” kätevästi sähköisellä palvelulla. Matkustamisen tarpeet vähenevät web-työkalun avulla. Viipymätön asiakkaan palveleminen aloitetaan ketterästi Tehojaksolla.

Epäselvä selkeäksi.

Tehojakso-palveluilla selkiytät tilannekäsitystä asiantuntijana ja saat tarvittavaa tietoa hyödynnettäväksi ongelman ratkaisemisessa. Esimerkiksi rajaat ongelma-alueita yksittäisen sisätilan tarkkuudella, joten toteutat seuraavia työvaiheita tehokkaammin.

Sidosryhmät

Vastaa sidosryhmien näkökulmiin.

Indoors Tehojakso -konsepti on kehitetty huomioimaan kaikkien sidosrymien tarpeita. Asiakas, asiakkaan asiakas ja eri tilanteisiin liittyvät sidosryhmät otetaan huomioon palveluissa.

Rakennuksen käyttäjien osallistaminen on nyt viisasta, helppoa ja turvallista. Tehojakson palveluprosessi sisältää viestintää, millä tuetaan tavoitteen mukaista odotusten syntymistä tilojen käyttäjille. Kysytään ja annetaan vastata tilanteen ja menossa olevan hankkeen kannalta olennaisia asioita. Keskeistä on aina täyttää ongelmia ratkovan asiantuntijan tietotarpeita. Työskennellään aina ajantasaisen ja parhaan tiedon perustalta varmistaen paras mahdollinen lopputulos.

Viestintä

Automaattinen viestintä helpottaa työtäsi

Automaattinen osallistumisohje

Tulostettava kätevä ohje kohteeseen

Jaa kattava sisätilaraportti sidosryhmien kanssa.

Osallistujille lähetetään automaattisesti Toimi näin -infoviesti osallistumisohjeineen. Viestin ohessa on lisäksi tulostettava valmis ohje kätevästi laitettavaksi kohteeseen.

Vastaaminen

Uuden sukupolven käyttökokemus ja nopeus

Kehittynein tapa kohdata sisäolosuhteisiin liittyvä haaste

 • Erinomainen vaihtoehto ”turhalle valittamiselle”

 • Ei enään paperilappuja tai mutu-tietoa.

 • Arvokas käyttäjätieto järkevään muotoon.

Vastaamisen mukavuus on varmistettu mobiilioptimoinilla. Kaikilla laitteilla ja eri selaimilla onnistuva vastaaminen mahdollistaa sujuvan käytön eri tilanteissa. Tehojakso-konsepti huomioi lukuisia pieniä yksityiskohtia käytettävyyden optimoimiseksi.

Sisältö

Juuri oikeat kysymykset ja vastaukset

Valmiiksi suunnitellut kysymys- ja vastauskokonaisuudet sopeutuvat käyttötilanteen mukaan. Yksittäisiä kysymyksiä on helppo lisätä tarpeen mukaan. Räätälöintiastetta nostamalla pystytään vastaamaan vaativimmankin kohteen tarpeisiin. Tallennetut tiedot kohdistuvat aina tilan tarkkuudella. Yksityiskohtainen ja tarkka tieto optimoivat ratkaisukeskeistä tiedon käyttöä.

Uusi Tehojakso käytettävissä jo seuraavana päivänä. Ei vaadi antureiden tai muiden teknisten laitteiden asentamista kohteessa.

Kysymykset ovat räätälöitävissä. Käytössäsi aina tilanteeseen parhaiten sopiva patteristo.

Kysy myös erityistarpeista ja poikkeavista kyselytarpeista. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Kesto

Kaksi viikkoa

Indoors Tehojakso -käyttäjäkyselyssä tallennetaan reaaliaikaisesti sisäympäristön kokemustietoa ja havaintoja. Jokainen päivä kiinteistössä on erilainen.

Vastaajille annetaan mahdollisuus osallistua aktiivisesti typpillisesti kahden viikon ajan. Kesto voi vaihdella tarpeen mukaan. Sisäolosuhteissa saatta tapahtua vaihtelua ja sen vuoksi tietoa tallennetaan päivittäin esimerkiksi työvuoron alku- ja loppuvaiheen aikoina. Reaaliaikaisesti tapahtuva tallentaminen varmistaa tiedon korkeaa laatua.<

Sisätilaraportti

Selkeä visuaalinen raportointi.

Käyttötarpeen mukainen sisällön määrittely.
Pyydä esittely